Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g136kcal12g7g5.8g3.2g
Valittu annoskoko164g68kcal6g3.5g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna82g34kcal3g1.8g1.5g0.8g
Arvot/100g100g41kcal3.6g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648