Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 16g36kcal2.5g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g367kcal29.6g4.8g25.8g1.4g
Valittu annoskoko165g184kcal14.8g2.4g12.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna82g92kcal7.4g1.2g6.5g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667