Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g15g4.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g175kcal12.8g11g8.4g1.2g
Valittu annoskoko165g88kcal6.4g5.5g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna82g44kcal3.2g2.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177