Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g2.5g21kcal0g0g2.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g46g125kcal6.9g2.3g9.7g0.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g33kcal3.8g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g400kcal23g12g28.8g3.6g
Valittu annoskoko165g200kcal11.5g6g14.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna82g100kcal5.8g3g7.2g0.9g
Arvot/100g100g122kcal7g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799