(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.4g33kcal0.2g0.2g3.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton11g19kcal0.5g0.6g1.6g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g18g19kcal0.4g0.7g1.8g0g
Tonnikala öljyssä 41g77kcal11.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g343kcal28.4g6.8g21.8g4g
Valittu annoskoko165g171kcal14.2g3.4g10.9g2g
Annoskoko puolitettuna82g86kcal7.1g1.7g5.5g1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233