Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g60kcal7g0g3.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino35g120kcal8.1g18.6g1.3g2.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Ketsuppi, Felix3.5g3.2kcal0g0.7g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g507kcal40.6g48.2g16.2g4.8g
Valittu annoskoko165g254kcal20.3g24.1g8.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna82g127kcal10.2g12.1g4.1g1.2g
Arvot/100g100g154kcal12.3g14.6g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649