Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Juuriselleri 9g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)28g66kcal3.2g0.1g5.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g347kcal17.8g19.4g20.2g6g
Valittu annoskoko165g173kcal8.9g9.7g10.1g3g
Annoskoko puolitettuna83g87kcal4.5g4.9g5.1g1.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566