Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.8g0.7kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Silakkafilee 85g122kcal13.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g302kcal28.6g12.4g15.2g1.4g
Valittu annoskoko165g151kcal14.3g6.2g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna82g76kcal7.2g3.1g3.8g0.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092