Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 58g65kcal12.6g0g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 37g28kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g355kcal28.6g21.2g16.6g3.4g
Valittu annoskoko165g178kcal14.3g10.6g8.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna82g89kcal7.2g5.3g4.2g0.9g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395