TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen29g41kcal5.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g15g22kcal2.3g0.6g1.2g0g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g213kcal17.2g7.8g11.8g2.4g
Valittu annoskoko165g107kcal8.6g3.9g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal4.3g2g3g0.6g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546