Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 436g2311kcal1.3g2.2g261.3g0g
Sokeri 423g1717kcal0g422.6g0g0g
Kananmuna kuoreton423g605kcal50.8g0g42.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 174g583kcal0.1g142.1g0.1g2.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g124g772kcal26.8g15.3g68.8g9g
Sokeri 60g242kcal0g59.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g12462kcal158g1283.8g745g22.8g
Valittu annoskoko1640g6231kcal79g641.9g372.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna820g3116kcal39.5g321g186.3g5.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563