Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2132g3625kcal426.4g0g213.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino2132g7250kcal490.4g1130.1g78.9g127.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3412g1155kcal104.4g167.2g3.4g0g
Ketsuppi, Felix213g192kcal2.1g44.8g1.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g426g1194kcal81g0.4g93.8g0g
Sipuli (kuorittu)853g230kcal11.1g40.9g1.7g14.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g213g768kcal59.7g4.3g57.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 512g642kcal56.3g1.3g46.2g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Korppujauho 85g312kcal8.9g63.9g0.9g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30781kcal2484g2912.8g993.8g294.6g
Valittu annoskoko10000g15391kcal1242g1456.4g496.9g147.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7695kcal621g728.2g248.5g73.7g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649