Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste210g55kcal1.9g10.1g0.6g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7g18kcal0.9g0.8g1.3g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Kukkakaali, tuore210g42kcal3.8g4.6g0.6g3.8g
Chili paprika punainen7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3283g917kcal74g65.6g37.4g26.4g
Valittu annoskoko1642g458kcal37g32.8g18.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna821g229kcal18.5g16.4g9.4g6.6g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876