Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Broilerifilee, marinoimaton245g262kcal56.6g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Juuriselleri 18g5.5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka175g61kcal4.9g8.2g1.7g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g7g14kcal0.4g1.8g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g7g20kcal0.6g1.2g1.3g0g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)70g245kcal9g48.8g1.3g2.2g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3283g1437kcal148.2g150.8g25.8g19.2g
Valittu annoskoko1642g719kcal74.1g75.4g12.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna821g359kcal37.1g37.7g6.5g4.8g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095