Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2607g704kcal33.9g125.1g5.2g44.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)389g2802kcal0.4g0.4g311.3g0g
Kananmuna, paistettu 3891g7859kcal497.7g12.5g655.3g0g
Pekoni rasvainen 1420g5340kcal170.4g0g525.5g0g
Ranskankerma Valio1693g4739kcal42.3g59.2g473.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42886kcal1489.4g394.4g3942.4g88.6g
Valittu annoskoko10000g21443kcal744.7g197.2g1971.2g44.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10722kcal372.4g98.6g985.6g22.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240