Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g450g338kcal76.5g0g3.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g563g383kcal9g83.8g0.6g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g281g169kcal2.8g12.7g11.3g1.7g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g338g101kcal6.8g10.1g1.4g8.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g11g25kcal1.9g1.9g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3285g2030kcal194g217g35.8g20.4g
Valittu annoskoko1643g1015kcal97g108.5g17.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna821g507kcal48.5g54.3g9g5.1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556