Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g450g594kcal94.5g0g22.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g450g896kcal90g0g58.5g0g
Margariini, Pirkka2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli113g338kcal4.1g4.7g33.8g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3285g4495kcal390.8g27g307.2g2g
Valittu annoskoko1643g2248kcal195.4g13.5g153.6g1g
Annoskoko puolitettuna821g1124kcal97.7g6.8g76.8g0.5g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720