Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore320g32kcal1.9g5.4g0.3g2.2g
Sipuli, kokonainen 50g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen kuorittu640g262kcal1.3g60.2g0.6g11.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)640g384kcal21.8g28.8g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g1381kcal51.2g193.2g46.8g28g
Valittu annoskoko1645g691kcal25.6g96.6g23.4g14g
Annoskoko puolitettuna822g345kcal12.8g48.3g11.7g7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500