Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)280g980kcal35.8g195.2g5.3g9g
Tonnikala öljyssä 315g598kcal85.4g0g28.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g315g88kcal3.5g15.1g1.3g9.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g350g88kcal4.6g14.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g88g254kcal28.9g1.1g14.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g5076kcal322.8g475.8g207.2g45.4g
Valittu annoskoko1645g2538kcal161.4g237.9g103.6g22.7g
Annoskoko puolitettuna823g1269kcal80.7g119g51.8g11.4g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139