Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 70g101kcal2.3g22.1g0.2g0.5g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 525g720kcal115.5g0g28.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g175g61kcal3.2g11.2g0.4g5.6g
Selleri, annos 50g70g10kcal0.7g2.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Paprika, punainen105g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g2174kcal256.2g143.4g62.2g40.2g
Valittu annoskoko1645g1087kcal128.1g71.7g31.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna823g544kcal64.1g35.9g15.6g10.1g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612