Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g25g204kcal0g0g22.7g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g835g276kcal12.5g40.1g3.3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g316g347kcal82.1g0g3.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g451g767kcal34.7g23.5g58.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g3232kcal261.8g133.8g176g26g
Valittu annoskoko1647g1616kcal130.9g66.9g88g13g
Annoskoko puolitettuna824g808kcal65.5g33.5g44g6.5g
Arvot/100g100g98kcal7.9g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985