Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl23g17kcal0.9g1.8g0.7g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)225g248kcal51.8g0g4.7g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g1001kcal119.4g68.4g21.4g29.6g
Valittu annoskoko1647g500kcal59.7g34.2g10.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna824g250kcal29.9g17.1g5.4g7.4g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409