Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g450g495kcal80.9g8.1g14.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Suolapähkinä 4.5g27kcal1.1g0.4g2.2g0.3g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g450g603kcal25.9g109.1g6g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g3137kcal243.4g305g99.4g41g
Valittu annoskoko1647g1568kcal121.7g152.5g49.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna824g784kcal60.9g76.3g24.9g10.3g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612