Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g899g216kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Kurkku, tuore270g27kcal1.6g4.6g0.3g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sokeri76g310kcal0g76.3g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g90g18kcal0g5.8g0g0g
Siirappi, tumma6.3g20kcal0g4.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g2685kcal28g256.8g166.8g46.4g
Valittu annoskoko1647g1343kcal14g128.4g83.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna824g671kcal7g64.2g41.7g11.6g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633