Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 394g319kcal6.2g66.3g0.2g11.8g
Peruna, keskikokoinen 60g96g58kcal1.4g12.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Sitruuna kuorittu 8.8g3.6kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g11g23kcal1.5g2.3g0.9g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g263g315kcal55.2g0g10.5g0g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss88g46kcal5g4.6g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3297g1630kcal142.4g192.2g25g38g
Valittu annoskoko1649g815kcal71.2g96.1g12.5g19g
Annoskoko puolitettuna824g408kcal35.6g48.1g6.3g9.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491