Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Paprika keltainen 77g23kcal0.7g3.9g0.2g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka41g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 4.9g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3298g1129kcal72.4g26g80.8g13.4g
Valittu annoskoko1649g565kcal36.2g13g40.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna825g282kcal18.1g6.5g20.2g3.4g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532