Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 67g51kcal1.2g10.3g0.1g0.7g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4g14kcal0.1g3.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 33g38kcal7.1g0g1g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali27g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sieni tatti, hapero 6.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g431kcal18.8g30.2g25.2g3.4g
Valittu annoskoko165g216kcal9.4g15.1g12.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g108kcal4.7g7.6g6.3g0.9g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282