Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 100g20kcal1.6g2.2g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g7.5g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g167kcal5.8g17.4g7.6g3.8g
Valittu annoskoko165g83kcal2.9g8.7g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g42kcal1.5g4.4g1.9g1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953