Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 3.8g14kcal1.2g2g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g7.6g24kcal1.4g3.1g0.6g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1g0g0.9g0g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Hiiva 3.8g2.8kcal0.5g0g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai65g227kcal7.8g46g1.4g1.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss10g31kcal0.3g6.8g0.1g0.9g
Mantelirouhe, 1 rkl3.1g18kcal0.6g0.2g1.5g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.6g69kcal0g0g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g909kcal26.6g143g24.8g10.2g
Valittu annoskoko165g455kcal13.3g71.5g12.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna83g227kcal6.7g35.8g6.2g2.6g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.4g7.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103