Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sieni rouskut, suolattu 43g11kcal0.7g1g0.2g1.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 31g78kcal4.5g1.7g5.9g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2g18kcal0g0g2g0g
Paprika, punainen59g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g262kcal12g13.8g16.6g6.6g
Valittu annoskoko165g131kcal6g6.9g8.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna83g65kcal3g3.5g4.2g1.7g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459