Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g90g98kcal7.2g17.9g0g4.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 63g25kcal0.6g4.4g0.1g1.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 4.7g16kcal0.1g3.8g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g407kcal15.8g52.6g14.4g12.6g
Valittu annoskoko165g204kcal7.9g26.3g7.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna83g102kcal4g13.2g3.6g3.2g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390