Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 43g81kcal11.5g0g3.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 29g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kurkku, tuore25g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g213kcal25.4g8.2g8.6g2.8g
Valittu annoskoko165g107kcal12.7g4.1g4.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal6.4g2.1g2.2g0.7g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.5g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763