Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)20g21kcal4.5g0g0.4g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g2.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g7.8g28kcal0.9g5.7g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g11g8.8kcal0.3g1.2g0.2g0.4g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g6.3g26kcal0.1g0.2g2.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g190kcal12.2g17.6g7.6g2g
Valittu annoskoko165g95kcal6.1g8.8g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna83g48kcal3.1g4.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387