Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 113g189kcal24.5g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g180kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g748kcal49.6g2g60.2g0.6g
Valittu annoskoko165g374kcal24.8g1g30.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna83g187kcal12.4g0.5g15.1g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037