Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 83g13kcal0.6g1.7g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Nokkonen 3.3g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g17g2.8kcal0.3g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g103kcal3.2g8g5.6g5.4g
Valittu annoskoko165g51kcal1.6g4g2.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna83g26kcal0.8g2g1.4g1.4g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738