Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa22g65kcal5g0g5g0g
Smetana9g36kcal0.2g0.2g3.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.2g4.6kcal0.3g0.8g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.4g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g404kcal25g10.4g28.8g3.8g
Valittu annoskoko165g202kcal12.5g5.2g14.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g101kcal6.3g2.6g7.2g1g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799