Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal5.9g0g6.9g0g
Kevytmaito hyla (Valio)75g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3.7g14kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)31g29kcal4.1g0.3g1.2g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)20g44kcal1.7g8.3g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g450kcal29.2g29.6g25.2g4.2g
Valittu annoskoko165g225kcal14.6g14.8g12.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna83g113kcal7.3g7.4g6.3g1.1g
Arvot/100g100g137kcal8.9g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479