Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)17g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g12g9kcal0.7g1.5g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus7g24kcal1.6g3.7g0.3g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g35g21kcal0.6g4.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g192kcal13.6g21.4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko165g96kcal6.8g10.7g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna83g48kcal3.4g5.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196