Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g18g68kcal0g17g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g900kcal17.6g113.8g40.8g5.8g
Valittu annoskoko165g450kcal8.8g56.9g20.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna83g225kcal4.4g28.5g10.2g1.5g
Arvot/100g100g272kcal5.3g34.4g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257