Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis73g82kcal16g0g2.2g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 20g16kcal0.9g2.6g0g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 15g2.5kcal0.3g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g212kcal34.8g6.8g4.6g2g
Valittu annoskoko165g106kcal17.4g3.4g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal8.7g1.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g64kcal10.5g2.1g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183