Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)17g32kcal2g3.9g0.8g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g56g84kcal9g2.2g4.5g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.4g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g303kcal27.2g20.8g11.4g3g
Valittu annoskoko165g151kcal13.6g10.4g5.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna83g76kcal6.8g5.2g2.9g0.8g
Arvot/100g100g92kcal8.2g6.3g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676