Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)84g110kcal17.7g0.4g4.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g28g36kcal1.2g1.4g2.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g576kcal59.2g4.2g35.2g0.6g
Valittu annoskoko165g288kcal29.6g2.1g17.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna83g144kcal14.8g1.1g8.8g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096