Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Poronliha, paistettu 28g56kcal7g0g3.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g31g13kcal0.3g2.5g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g148kcal14.8g6.4g7g0.6g
Valittu annoskoko165g74kcal7.4g3.2g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna83g37kcal3.7g1.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305