Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras16g50kcal2.2g9.1g0.5g1.3g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g23g23kcal2.1g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g199kcal9.6g34g1.4g5.8g
Valittu annoskoko165g99kcal4.8g17g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna83g50kcal2.4g8.5g0.4g1.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374