Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima5g20kcal1.5g0g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g54kcal0.3g0.5g5.7g0g
Pekoni, paistettu 3.7g19kcal0.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g563kcal37g3.6g44g3.2g
Valittu annoskoko165g282kcal18.5g1.8g22g1.6g
Annoskoko puolitettuna83g141kcal9.3g0.9g11g0.8g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886