Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g34g24kcal0.6g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g140kcal11g12g5g0.6g
Valittu annoskoko166g70kcal5.5g6g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna83g35kcal2.8g3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681