Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 23g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g247kcal17g20.6g9.8g4.6g
Valittu annoskoko166g123kcal8.5g10.3g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna83g62kcal4.3g5.2g2.5g1.2g
Arvot/100g100g74kcal5.1g6.2g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970