Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g38g29kcal6g0.5g0.3g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 75g80kcal3g14.5g0.7g1.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g307kcal19g37g8g5g
Valittu annoskoko166g153kcal9.5g18.5g4g2.5g
Annoskoko puolitettuna83g77kcal4.8g9.3g2g1.3g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240