Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys200g260kcal40g0g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Pakaste vihanneksia417g167kcal12.5g22.9g4.2g12.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto167g466kcal31.7g0g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2102kcal173.4g70.4g126.8g26.2g
Valittu annoskoko1650g1051kcal86.7g35.2g63.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna825g525kcal43.4g17.6g31.7g6.6g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298