Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1125g1886kcal244.8g0.1g100.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen250g1800kcal0g0g200g0g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g7480kcal494.8g19.4g602.6g6.8g
Valittu annoskoko1650g3740kcal247.4g9.7g301.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna825g1870kcal123.7g4.9g150.7g1.7g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037